12 jul 2013

Sopa freda de Meló

Una sopeta freda ara que fa més calor que mai? Si!

300 g de meló (i si proveu amb meló pell de granota o el meló francés?)
25 g pernil serrà
Sal i pebre al gust
Una cullaradeta de café de menta
60 g de yogur natural
 
 
Fer unes boletes amb el meló i reservar. Si no es té l'utensili per fer-les podeu provar a tallar unes llesquetes. Triturar la resta del meló a la batidora amb els yogurts, la sal i el pebre.
Se serveix la sopa en plats fondos i es posa en pernil serrà fet encenalls per sobre.
Les boletes o llesquetes s'arrebossen en la menta (també es podrien possar altres herbes aromàtiques al gust) i es posen al plat.
 
Pels vegetarians es poden substituir el pernil serrà per fruits secs o talls de seità o tofu i el yogur per un yogur de soja o llet de cereals.
 
I si voleu més diversió: boletes de síndria!!
 
 
 
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario