Avui compartir una recepta bàsica per fer la buttercrem per uns cupcakes deliciosos!! Aquesta crema de mantega serveix per decorar cupcakes i pastissos però també es pot fer servir per farcir-los... De xocolata, de sabors exòtics, de cafè, de caramel...
BUTTERCREAM CLÀSSICA DE VAINILLA
- 250 g de mantega sense sal a temperatura ambient
- 250 g de sucre glas
- Unes gotetes (al gust) d'essència de vainilla - podeu possar essència o aromes que us agradin, és questió d'anar provant!
- 2 cullarades de llet
Els ingredients s'han de batre amb intensitat. Podeu fer servir una Kitchen Aid, un robot, les varilles de la batidora o... a mà amb moltes ganes!!! Compte amb el calor, la mantega no aguantarà bé... podeu jugar amb la quantitat de sucre...
I llestos! A la màniga o amb la llengua pastissera, a decorar o farcir!!!
Voleu més receptes de cupcakes? Podreu trobar vídeos al youtube i no podeu deixar de visitar el blog de l'Alma Obregón, Objetivo: Cupcake Perfecto on hi ha... un munt de propostes dolces!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario