4 jun 2013

Recepta: Buttercream clàssica de vainilla

Qui es pot resistir a la nova moda de les cupcakes? Aquests pastissets, preparats de forma individual amb la massa del clàssic pà de pessic, permeten deixar volar la imaginació en sabors, colors, textures...

Avui compartir una recepta bàsica per fer la buttercrem per uns cupcakes deliciosos!! Aquesta crema de mantega serveix per decorar cupcakes i pastissos però també es pot fer servir per farcir-los... De xocolata, de sabors exòtics, de cafè, de caramel...



BUTTERCREAM CLÀSSICA DE VAINILLA

- 250 g de mantega sense sal a temperatura ambient
- 250 g de sucre glas
- Unes gotetes (al gust) d'essència de vainilla - podeu possar essència o aromes que us agradin, és questió d'anar provant!
- 2 cullarades de llet

Els ingredients s'han de batre amb intensitat. Podeu fer servir una Kitchen Aid, un robot, les varilles de la batidora o... a mà amb moltes ganes!!! Compte amb el calor, la mantega no aguantarà bé... podeu jugar amb la quantitat de sucre...

I llestos! A la màniga o amb la llengua pastissera, a decorar o farcir!!!


Voleu més receptes de cupcakes? Podreu trobar vídeos al youtube i no podeu deixar de visitar el blog de l'Alma Obregón, Objetivo: Cupcake Perfecto on hi ha... un munt de propostes dolces!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario